2012. október 29., hétfő





Házi natúr szappan
Sok szeretettel… Neked!

 
Az utóbbi időben egyre több helyen hallani natúr szappanokról. Néhány dolgot tudunk is róluk, miért jobbak, mint a mai divatos tusfürdők, de lássuk a teljes képet!
 
Ha jobban megnézzük a tusfürdők összetevőit, azt vesszük észre, hogy számos kémiai vegyszert tartalmaznak, a habosítóktól a mesterséges illatanyagokon át a kőolaj származékokig. Ezek főként a gyártók érdekeit szolgálják, a látszólag tökéletes tisztálkodószerek jól habzanak és kellemes az illatuk. Ezek a tulajdonságok sok vásárlót megtévesztenek. Tudnunk kell azonban, hogy a házi natúr szappanok, 100%-ban természetes összetevőiknek köszönhetően, sokkal nagyobb mértékben táplálják, hidratálják bőrünket. Az úgynevezett „hideg eljárással készített szappanok” a gyártás során nincsenek magas hőhatásnak kitéve, így összetevőikben megmaradnak az értékes hatóanyagok. Érzékelhetően puhábbá, simábbá varázsolják bőrünket, mely által nem csak szépségünket, de egészségünket is szolgálják. Nem elhanyagolható szempont, hogy a szintetikus összetevők hiánya csökkenti az allergiás reakciók veszélyét. A natúr szappanok nem csak használatuk során állnak harmóniában a természettel, hanem gyártásukkor és használatuk után is környezetkímélők.
 
A fentiek alapján jó szívvel ajánlom a minden szempontból egészségesebb házi natúr szappanokkal, melyek 100%-ban természetes összetevőkből készültek!
Sok szeretettel… Neked!

 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése